Ron Meijer Marine Services verzorgt RIB Safety training (NL)

Op 1 april wordt de iSAFETY Fair, de Veiligheidsbeurs voor alle watersporters gehouden in Scheveningen. Op deze gratis beurs wordt een compleet beeld gepresenteerd van de veiligheidsmiddelen waar ALLE watersporters, varend op zout en zoet water, zee, meren, plassen, rivieren over nagedacht zouden moeten hebben. North Sea Regatta RIB Safety training door Ron Meijer Marine Services …

Details

Persbericht: Winnaars North Sea Regatta 2016 bekend (NL)

Persbericht: Winnaars North Sea Regatta 2016 bekend – Betere zeilomstandigheden om de North Sea Regatta mee af te sluiten hadden zeilers, vrijwilligers en wedstrijdcomité’s zich, na drie onstuimige dagen op zee, niet kunnen wensen. Met een zonnetje en maximaal 15 knopen wind werden er kampioenschappen beslist en werd er gestreden om medailles, wimpels, poetsbeurten (voor de zeilboten), bekers en zeiljassen van Team Brunel – Holland sailing.

Details

OBR Report 8 – Water happen op de IJsvogel

Water happen op de IJsvogel uit Scheveningen – Aangezien we in Scheveningen varen dit weekend, moet ik ook mee met een echte Scheveningse boot. De IJsvogel van Marcel Schuttelaar is de perfecte boot, “een toervarende wedstrijdzeiler” noemt de schipper zijn boot. Ik ben benieuwd wat deze dag mij gaat brengen, na een dagje rust vanwege te onstuimig weer, ben ik er helemaal klaar voor!

Details